Ποιοι Είμαστε

Η επιχείρηση Φυτώρια Κωνσταντίνου Γ. Τσακίρη, ιδρύθηκε την δεκαετία του 90. Ξεκινώντας από μια μικρή έκταση, επικεντρωθήκαμε στην παραγωγή φυτών που δεν απαιτούσαν ιδιαίτερες φροντίδες (τριαντάφυλλα, λιγούστρα, αγγελικές κα). Με συνέπεια και επαγγελματισμό, πορευτήκαμε για αρκετό καιρό, αποκτώντας την εμπιστοσύνη των πελατών που μας στήριζαν και μας παρότρυναν να επεκταθούμε στην παραγωγή και εμπορία περισσότερων ειδών. Η διορατικότητα του πατέρα Γιώργου Τσακίρη και ο ενθουσιασμός του γιου Κώστα , μας έφερε σε επαφή με τα μεγαλύτερα φυτώρια του εξωτερικού, απ' όπου είδαμε, μελετήσαμε και προσαρμόσαμε την παραγωγή μας, την εμπορία μας και την παρουσίασή μας στο χώρο. Με ευρωπαϊκά πρότυπα στα ελληνικά δεδομένα, η εταιρεία μπόρεσε μέσα σε λίγα χρόνια να ανελιχθεί και να πρωτοστατήσει.

Πιο ώριμοι πλέον, έχουμε επικεντρωθεί στην παραγωγή 350 διαφορετικών φυτικών ειδών και πολλών ποικιλιών τους, στην εμπορία όσων δεν παράγουμε και στην εισαγωγή μεγάλων φυτών από το εξωτερικό.

Το προσωπικό μας, εξειδικευμένο και πάντα πρόθυμο, έτοιμο να πληροφορήσει και να εξυπηρετήσει. Οι χώροι του φυτωρίου, καθαροί και περιποιημένοι, έτοιμοι να υποδεχθούν τους φίλους και πελάτες μας για μια αξέχαστη ξενάγηση πριν επιλογή των ζητούμενων φυτών.

Όραμά μας : πιο όμορφα σπίτια,πιο όμορφο περιβάλλον και καλύτερη ζωή,με τα πιο γερά και όμορφα φυτά γύρω μας.

Κώστας Τσακίρης