Χονδρική Πώληση

Χονδρική ΠώλησηΧονδρική Πώληση

Η ηγετική παρουσία μας στην Ελλάδα, έγκειται στο μέγεθος της παραγωγής μας, στην ποιότητα των παραγόμενων φυτών και τον ολοένα αυξανόμενο αριθμό ειδών και ποικιλιών που παράγουμε.

Τα 105 στρέμματα παραγωγής μας, κοντά στο κέντρο της Αθήνας, μας δίνουν το πλεονέκτημα της γρήγορης και το δυνατόν οικονομικότερης εξυπηρέτησης σ’ όλα τα γεωγραφικά διαμερίσματα της Ελλάδας, ακόμη και στα πιο απομακρυσμένα.

Οι πελάτες μας, (ανθοπωλεία, ξενοδοχεία,  εταιρείες πρασίνου,garden center, τεχνικές εταιρείες,  γεωπόνοι, διακοσμητές, κηπουροί, αρχιτέκτονες-μηχανικοί, φυτώρια κ.α,) ενημερώνονται ανά τακτά διαστήματα για τους τιμοκαταλόγους μας και τις καινούριες παραλαβές. Η διαδικασία συνεχίζεται  με αποστολή φωτογραφιών, για την πλήρη περιγραφή των φυτών μας. Η συναλλαγή ολοκληρώνεται με την συσκευασία των φυτών σε ξύλινες παλέτες ή BOX PALETS, και αποστολή σ’ όλη την Ελλάδα κυρίως μέσω πρακτορείων.

Είναι μια διαδικασία που φέρνει κοντά τους συνεργάτες μας με το φυτώριο μας κάθε εποχή.

Με τιμές σταθερές για μεγάλα χρονικά διαστήματα και με ποιότητα φυτών υψηλή και σταθερή σε όλη την διάρκεια του έτους, η καλύτερη διαφήμισή μας είναι τα καλά σας λόγια και η σταθερή αύξηση του πελατολογίου μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας κάνουμε την οικονομικότερη προσφορά